kemping

 

 

Home 
lakokocsi 
apartman 
kemping 
strand 
árak 
körülnézünk 
galéria 
vélemények 

 

Kemping

 

A lakókocsi­kemping a Trogir­i Riviérá­n fekszik, Vranjica halászfaluhoz tartozik, mely egy hamisítatlan dalmát kistelepülés hangulatát idézi. Vranjica Trogirtól 5 km-re található.

 

A *** kemping közvetlen a tengerparton fekszik, teraszos kialakításának köszönhetően csodálatosa kilátás nyílik a kristálytiszta tengerre, az apró sziklazátonyokra és mini szigetecskékre.

 

A lakókocsik mediterrán fenyők árnyékában hűsölnek, klimatizáltak, jól felszereltek.

 

A recepció épületében pizzéria, kávézó, bolt és pénzváltó üzemel, térítés ellenében vezetéknélküli internetezésre is van lehetőség, ping-pong, focipálya, tenisz, minigolf a camping területén belül található.

 

A camping strandján vízibicikli, motorcsónak, versenykajak kölcsönözhető, a környező strandokon pedig számtalan vízisportot kipróbálhatnak (jet-ski, surf, ejtőernyő, banánozás).

 

A vizesblokkok korszerűek, naponta többször takarítják őket, a melegvíz ellátás folyamtossága érdekében napelemes vízmelegítő rendszer is működik.

 A kemping pontos helye


Nagyobb térképre váltás


Ajánlott útvonalak

GPS koordináták: Ide kattintva a geocaching oldalról letölthetők

Horvátországon keresztül (autópályán): Pécs-Barcs-Virovitica-Veliki Zdenci-Kutina-Zagreb-Prgomet-Vranjica autocamp (641 km)

Horvátországon keresztül (részben autópályán): Pécs-Barcs-Virovitica-Bjelovar-Zagreb-Trogir-Vranjica autocamp (640 km)

Horvátországon keresztül a Plitvice tavak felé (kis részben autópályán): Pécs-Barcs-Virovitica-Bjelovar-Zagreb-Karlovac-Plitvice-Gracac-Knin-Drnis-Trogir-Vranjica autocamp (631 km)

Bosznián keresztül (autópálya mellőzésével): Pécs-Barcs-Bosanska Gradiska-banja Luka-Bugojno-Livno-Kamensko-Trilj-Trogir-Vranjica autocamp (516 km)

További útvonal-infromáció: www.viamichelin.com

 

 

Jelentkezés:
Radics Miroslav - 06-70/434-3209

Radics Márk - 06-20/590-8450
info@adriakaravan.hu
Adria-Karaván Bt.
7762 Pécsudvard, Felszabadulás u.61.
Adószám:20978240-1-02
Telefon/Fax: +36/72-370-598