vélemények

 

Home 
lakokocsi 
apartman 
kemping 
strand 
árak 
körülnézünk 
aktív pihenés 
vélemények 

 

Szász Tibor és családja - Kaskantyú

    Három éve nyaralunk Önökkel, és ez úgy nekem, mint családomnak, sőt rokonaimnak is nagy örömet okozott. Kedves, családias a hangulat a kempingben, jó a kiszolgálás, a személyzet mindent megtesz a vendégek érdekében. Ebben az évben is Önökkel töltöm a nyári szabadságomat, és ha lehet a következő években is. Feledhetetlen élményt nyújtanak a különböző fakultatív programok. Gondolok olyanra, mint a dalmát vacsoraest, vagy az egész napos hajókirándulás. A Gospodar Galeba nótáit azóta is gyakran dúdoljuk. Köszönjük a feledhetetlen élményeket. Üdvözlettel: Szász Tibor
    (de hasonlókat tudna írni Turán Győző és felesége, valamint fiuk, dr. Mészáros László és felesége, valamint három gyermeke, a fiatalabb Szász Tibor és felesége, Farkas Jenő és felesége két gyermekével, és még sorolhatnám.)

Gróf Éva - Budapest

    Az általam meglátogatott összes tengerpart közül a Makarska­i a kedvencem. A kristálytiszta tenger, a dús tengeri élővilág, a hangulatos éttermek és az éjszakai város nyüzsgése lenyűgöző! Ebbe a kemping­be jövőre is visszatérek!

Steiler Tamás - Szeged

    Köszönet a nyaralásért a csapatnak! Feledhetetlen hetet töltöttünk el a kempingben! Korrekt kiszolgálás, családias hangulat, jó programok. Szóval minden amitől jó és gondtalan a pihenés! Köszönettel: Steiler Tamás

Kiefer János és családja - Pécs

    Meg szeretném köszönni családom nevében is a sok jót amit az Önök képviselete szolgált 2003 augusztus 23-30-ig. Baráti szeretet, rugalmas hozzáállás, nagy szakmai tudás és még sok apróság amit a stáb biztosított! Nagyon szépen köszönjük!!! Munkatársaik dicséretét ne feledjék! Önöket a szívünkbe zártuk!

 

 

Jelentkezés:
Radics Miroslav - 06-70/434-3209

Radics Márk - 06-20/590-8450
info@adriakaravan.hu
Adria-Karaván Bt.
7762 Pécsudvard, Felszabadulás u.61.
Adószám:20978240-1-02
Telefon/Fax: +36/72-370-598